داده ها و اطلاعات

  • ۰
  • ۰

کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

دانلود کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
تحقیق کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی
تحقیق
دسته بندی علوم پزشکی
فرمت فایل doc
حجم فایل 2426 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 155

مقدمه:

شیرامولوسیون پیچیده‌ای از پروتئین، چربی، قند و مواد معدنی است. شیرگاو تقریباً 87% آب، 5/3% پروتئین، 5/3% چربی و 5% لاکتوز دارد که البته در صد آب و چربی از شیر یک گاو به شیر گاو دیگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمیر شیر، مزه‌های متفاوتی دارند و به علت داشتن آب کمتر نسبت به شیر، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذایی بیشتر است. تخمیر شیر در شرایط دمایی مناسب صورت می‌گیرد و بسته به نوع مخمر، نوع شیر و شرایط فرایند محصولات متفاوت تولید می‌شود. ارگانیزم‌های عمده‌ای که شیر را به محصولات لبنی فرعی تبدیل می‌کنند، شامل لاکتوبا سیلوس‌ها و استرپتوکوکها هستند.

متن کامل را می توانید دانلود کنید چون فقط تکه هایی از متن این تحقیق در این صفحه درج شده است(به طور نمونه)

ولی در فایل دانلودی متن کامل تحقیق
همراه با تمام ضمائم با فرمت ورد که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند موجود است

تعداد صفحات :155

قیمت :4000
ایمیل پشتیبانی :h4541360@gmail.com


دانلود کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

  • ۹۵/۰۵/۱۷
  • اسلامی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی